Translate

onsdag 3 juni 2015

Påven är antikrist



På sajten APG 29 kan vi läsa följande intressanta bloggämne:
"Påven: Jesus, Muhammed, Gud och Allah är en enhet" http://www.apg29.nu/

Påven och den katolska kyrkan är den antikristliga lära som i alla tider förföljt Jesu Kristi församling och alla sanna väckelser på jorden. Det första den gjorde var att ta bort kraften i Jesu Kristi namn.

Vi kan då förstå varför denna stora sköka, samt hennes döttrar (alla organiserade samfund) har sådant motstånd att låta döpa sig i Herrens namn enl. Apg.2:38-39. De underkastar sig inte EN HERRE, utan döper i tre personers namn. Dessa tre personer är vare sig de vill säga det eller inte, tre gudar i en gudom, skiljda åt, var och en för sig. Detta är antikrist lära som utgick formellt år 325 vid Nicea.

Obekvämt att läsa detta? Ja men då kanske du kan förstå varför denna skökolära inte vill döpa i Jesu Kristi namn. De är huvudmotståndare till denna sanna lära.

"Gören bättring, och låten alla döpa eder i Jesu Kristi namn till edra synders förlåtelse; då skolen I såsom gåva undfå den helige Ande. Ty eder gäller löftet och edra barn, jämväl alla dem som äro i fjärran, så många som Herren, vår Gud, kallar." (Apg. 2:38-38)

Jesu Kristi välsignelse
lärjungen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar